www.annievanderwerf.nl

Hi, ik ben Annie van der Werf en ik help  vrouwelijke werknemers naar meer zelfvertrouwen, zichtbaarheid en werkplezier in hun huidige baan.

Ik geloof namelijk dat je niet altijd hoeft te veranderen van baan, maar dat de oplossing in jezelf zit.

Tenzij het echt niet meer gaat lukken in je eigen baan, dan gaan we aan de slag om je arbeidsmarkt proof te maken. 

Mijn missie is:
om vrouwelijke werknemers te helpen hun kwaliteiten in te zetten voor meer zelfvertrouwen, zichtbaarheid en werkplezier zodat ze weer stralend naar hun werk gaan

Sinds ik weet welke kleuren mij in mijn kracht zetten, omarm en waardeer ik (weer) mijn kwaliteiten. Dit was echter niet vanzelfsprekend…
Na een reorganisatie kwam ik thuis te zitten. Althans dat dacht ik. Dit pakte echter anders uit door een opleiding te volgen en stage te gaan lopen bij een gemeente. Het werken binnen een gemeente vergde wel enige aanpassing van mij en niet alleen in mijn manier van werken, maar ook in mijn uitstraling qua kleding.

Doordat ik werkzoekende was, was mijn CV op orde en wist ik door een affiniteitenmeting waar mijn kwaliteiten en uitdagingen lagen. Alleen werd ik niet geholpen in mijn persoonlijke uitstraling. Ik mocht opeens in spijkerbroek naar het werk. Help!

Privé en zakelijk liepen qua kleding door elkaar heen en dit voelde ongemakkelijk. Ik wilde niet te zakelijk overkomen, maar ook niet te casual.

Na een tijdje aangemodderd te hebben, ging ik op zoek naar waar ik mij goed bij voelde, want dit moest anders vond ik, maar hoe……..

Kleur, stijl en imago hebben me altijd geïnteresseerd en de stap om hierin opleidingen en verdiepingen in te gaan volgen was snel genomen.

Ik kwam erachter dat kleur meer voor je doet dan je denkt en je op een andere manier een persoonlijke groei laat doormaken.

Sinds ik weet welke kleuren mij in mijn kracht zetten, omarm en waardeer ik (weer) mijn kwaliteiten. Dit was echter niet vanzelfsprekend.

Annie van der Werf

Stap in je grootste kracht en trek het succes aan dat jij wilt! 

Annie van der Werf
Annie van der Werf

Ik omarm mijn kwaliteiten weer
Toen ik hoorde wat mijn grootste kracht in kleur (powerkleur) was, had ik moeite om dit te accepteren. Ik wilde niet degene zijn die dieper nagedacht over dingen, ik wilde niet degene zijn die alle details wist, ik wilde niet de volhouder zijn en degene van alles rustig overwegen en steeds aan anderen denken. En waarom niet?

Omdat ik bij één van mijn oud werkgevers niet de persoon kon en mocht zijn die ik was, mijn kwaliteiten niet werden gewaardeerd en ik me ging aanpassen. Met als resultaat weinig zelfvertrouwen en werkplezier.

Als ik daar nu op terugkijk, ben ik heel erg blij dat ik toch stappen heb gezet om mijn powerkleur te omarmen, want dat is mede wie ik ben!

Mijn sleutel tot succes was mijn balanskleur (kleur van mijn uitdaging) en die omarmde ik nog meer als mijn powerkleur.

Kleur heeft mij dus geholpen in mijn persoonlijke groei en zakelijk succes. Ik ben mijn gevoel gaan volgen zodat ik weer harmonie en balans heb gekregen in mijn leven en floreer in een omgeving waarin ik mijzelf mag zijn.

Omdat ik met mijn passie voor kleur en mensen graag anderen wil helpen, heb ik de stap in 2018 gezet, om naast mijn werk als HR professional, ondernemer te worden.

Annie van der Werf

Nu zet ik mijn talent in om vrouwelijke werknemers te helpen om met meer zelfvertrouwen en zichtbaardere te handelen binnen de organisatie of het bedrijf waar ze werken, zodat ze weer met plezier aan het werk zijn en stralend naar hun werk gaan.

Ik geloof namelijk dat je niet altijd hoeft te veranderen van baan, maar dat de oplossing in jezelf zit.

Dit was even een zoektocht en ik weet dat ik niet iedereen kan helpen, al zou ik dat graag willen. Ik ging me richten op teams en individuen binnen organisaties. Mooie momenten meegemaakt wat er gebeurt als teamleden elkaars kwaliteiten en drijfveren leren kennen en daardoor beter gaan samenwerken, elkaar respecteren en meer werkplezier hebben.

Alleen door het volgen van een opleiding en een businesscoach te nemen kwam ik er achter wie ik werkelijk wil helpen en dat is de vrouwelijke werknemer die niet gezien, gehoord en/of begrepen wordt op de werkvloer of het gevoel heeft dat dit zo is. Haar helpen met inzicht krijgen in haar kwaliteiten en drijfveren zodat ze deze gaat inzetten, gaat uitstralen wie ze is en daardoor beter op haar werkplek zit. Hiervoor zet ik graag mijn kennis van loopbaancoaching, HR en kleur in.

Zo, wat een zware kost hè? 😉

Tijd voor iets luchtigs

Mijn vrije tijd breng ik graag buiten door met wandelen. Op sportief gebied doe ik aan hardlopen en recreatief open water zwemmen in alle vier seizoenen van het jaar.

Na jaren fijne vakanties op Texel te hebben doorgebracht met mijn gezin (man, 2 kinderen en hond), zijn we nu met z’n tweeën andere landen en steden aan het ontdekken.

Verder hou ik van koffie en thee met wat lekkers erbij, geniet van Rituals of Sakura doucheschuim, stamppot zuurkool met een speklap en ben echt een ochtendmens.

Verder ben ik geïnteresseerd in nieuwe kennis, lees regelmatig boeken, kijk en luister graag naar mensen en help ze graag verder in hun zoektocht want elk mens is bijzonder zoals hij of zij is.

Annie van der Werf

En nu is het jouw beurt

Ik ben oprecht heel benieuwd. Wie ben jij? Waar droom je van? Waar loop je tegen aan om je dromen te verwezenlijken? Wat houdt je nog tegen?

Als er op dit moment ook maar iets is waar je in vast loopt en je hebt het idee dat ik je kan helpen, vul het formulier hieronder in.

Vertel me wat je uitdagingen zijn en laten we samen kijken of we een klik hebben en iets voor elkaar kunnen betekenen. Misschien heb je ergens het gevoel dat ik je op een bepaalde manier verder kan helpen.

Mijn missie is om vrouwelijke werknemers te helpen hun talent in te zetten voor meer zelfvertrouwen en werkplezier.

Soms is dat door een samenwerking aan te gaan, maar ik verwijs je net zo lief door naar een andere coach als ik voel dat je met hem/haar een betere klik zou hebben. Ik geloof namelijk niet in concurrentie. Ik geloof in iemand helpen door haar met de juiste persoon te matchen.

Laat het me weten door onderstaand contact formulier in te vullen. Ik reageer van maandag t/m vrijdag binnen 48 uur op je bericht.

Met kleurrijke groeten,

Annie van der Werf 

 

Annie van der Werf

Nu ben ik benieuwd naar jou!
Waar loop jij tegenaan op de werkvloer?

Ik kijk er naar uit om jou verder te helpen.

 

6 + 9 =