www.annievanderwerf.nl

Dank je wel voor je aanmelding!

Het E-book zit binnen 5 minuten in je mailbox.

Niet ontvangen? Check dan even je spam. Misschien is de mail daarin verschenen. Kun je gelijk mij even toevoegen aan je adresboek.

Voordat je verder gaat wil ik je vragen om nog heel even te wachten en onderstaand verhaal te lezen, terwijl je wacht op het E-book.

 

Je hebt nu mijn E-book gedownload waarin ik 4 bewezen tips met je deel. Tips waarmee je gelijk aan de slag kunt.

Van alleen een E-book doorlezen kom je niet waar je naar toe wilt. Tenminste de eerste die dat alleen met een E-book heeft bereikt, moet ik nog tegenkomen.

Maar omdat jij mijn E-book hebt aangevraagd, weet ik dat jij toe bent om iets aan te pakken waarvan je nu behoorlijk baalt. Om die reden bied ik naast mijn E-book een Gratis Zichtbaar in je werk sessie aan.

Een leuk kennismakingsgesprek en je ontvangt minimaal 2 concrete tips hoe je jezelf meer kan laten zien op je werk.

 Was je destijds blij met je nieuwe baan, collega’s en/of leidinggevende, maar is dat gevoel nu weg? Word jij niet gezien? Worden je talenten niet gezien? En ben je er klaar mee?

Iedereen van waarde binnen een organisatie of bedrijf. Zo ook jij! 

Kom dan in actie!

In de eerste plaats omdat je werk wilt doen wat echt bij je past en om jezelf weer rust, duidelijkheid en plezier te geven waar je zo naar verlangt. In de tweede plaats dat je bij een werkgever werkt die jou ziet en jouw talenten waardeert. 

Daarom nodig ik je graag uit om de eerste stap te zetten. Een uitnodiging aan jou om te laten zien wie jij bent en stappen gaat zetten naar werk dat echt bij jou past.

Het is nu tijd om in actie te komen, want hoelang houd jij het nog vol op deze manier?

Annie van der Werf

Maak de vertaalslag naar ander werk 

 en laat zien wie je bent en wat je kunt.

Herken jij je in het volgende?

N

Je niet de werkzaamheden krijgt die je graag wilt.

N

Je reageert op vacatures, wordt uitgenodigd maar krijgt het werk niet.

N

Je niet goed weet hoe je moet solliciteren anno 2024.

N

Je weet niet goed wat je talenten en drijfveren zijn.

N

Of juist wel, maar weet niet hoe je je ze zichtbaar kunt maken.

N

Je baalt van je werk en wilt graag ander werk. Maar wat voor werk?

Hoe zou het zijn als jij niet meer twijfelt en tobt over

Hoe je zichtbaarder wordt voor je nieuwe werkgever en jij werk gaat doen wat echt bij je past.

En stel je eens voor hoe het zou zijn als

N
Jij gezien wordt om wie jij bent en wat jij doet.
N
Jij zelfvertrouwen uitstraalt.
N
Jij laat zien waar je goed in bent.
N
Jij meer zichtbaar bent.
N
Jij je meer profileert.
N
Jij weer weet wat je wilt.
Op zoek gaan naar een andere baan is niet altijd de oplossing, want je neemt jezelf mee.

Ik geloof namelijk dat je niet altijd hoeft te veranderen van baan, maar dat je met een aantal (vaak kleine) veranderingen met veel meer zelfvertrouwen en plezier naar je werk kunt gaan.

Dat scheelt je een zoektocht naar een nieuwe baan, eventuele financiële onzekerheid en de kans is groot dat je in je nieuwe baan dezelfde uitdagingen gaat tegenkomen als je niet eerst met jezelf aan het werk gaat.

Mocht het nu echt niet meer werken in je huidige baan, dan help ik je graag arbeidsmarktproof te worden.

Nog even kort voorstellen
Hallo, ik ben Annie van der Werf en sinds ik weet hoe ik zichtbaar maak wat mij uniek en onderscheidend maakt, trek ik het werk aan dat bij mij past.

Dit was echter niet vanzelfsprekend…

Bij één van mijn oud-werkgevers twijfelde ik steeds meer aan mezelf en wat ik kon. Ik wíst dat ik het werk goed deed, maar mijn kwaliteiten leken wel onzichtbaar voor m’n leidinggevenden en collega’s. Ik ging me aanpassen, trok me terug en ging twijfelen.

Gelukkig was dat op andere werkplekken anders. En toen ik na 25 jaar dienstverband bij een bank bij een van de vele reorganisaties afscheid had genomen van de bank, wist ik dat ik echt wel wat in mijn mars had als HR-adviseur. Maar ik wist ook dat maar een deel van mijn capaciteiten écht gezien was bij de bank.

In het outplacementtraject dat volgde, was aandacht voor mijn cv en m’n LinkedIn-profiel – op zich heel nuttig – maar níet voor de persoon die ik was, hoe ik mezelf presenteer en profileer zodat mijn kwaliteiten ook gezien konden worden. Wat moest ik onderstrepen bij een sollicitatiegesprek? Wat kon ik het beste aantrekken naar de nieuwe werkgever waar ik een HR-stage ging lopen? Want als je, zoals ik, ruim 25 jaar in de zakelijke dienstverlening hebt gewerkt en opeens casual aan het werk mag bij een gemeente, is dat even schakelen! Hoe laat je dan in je gedrag en je uiterlijk zien wat je waard bent?

De antwoorden op die vragen kreeg ik toen ik een opleiding kleur, stijl, imago en persoonlijke kracht volgde. Die ging niet over kleding in kleuren die leuk bij je gezicht en haar passen, maar over wie je ten diepste bent en wat je talenten zijn – en hoe je dát aan de buitenkant kunt laten zien.

Ik was verkocht. En ik besloot naast mijn nieuwe leuke werk als HR-adviseur een eigen coachingspraktijk te starten om vrouwelijke vijftigers te helpen die willen stoppen met hun vertrouwde baan waarin lang niet al hun capaciteiten gezien worden, maar niet weten wat ze dan wél precies willen en vooral: hoe ze het voor elkaar gaan krijgen om daar wél gezien te worden.

 

 

Annie van der Werf

Als je het laat zien,

weet je het.

Als je je aanmeldt voor een Gratis sessie, neem ik contact met je op om een datum en tijdstip te plannen.

Tijdens het gratis gesprek maken we kennis met elkaar, kijken we samen wat er nu speelt, en ontvang je minimaal twee concrete tips zodat je de eerste stappen kunt zetten naar ander werk.

Ik ga graag met je in gesprek.

Stel hier je vraag