www.annievanderwerf.nl

Dank je wel voor je aanmelding!

Het E-book zit binnen 5 minuten in je mailbox.

Niet ontvangen? Check dan even je spam. Misschien is de mail daarin verschenen. Kun je gelijk mij even toevoegen aan je adresboek.

Voordat je verder gaat wil ik je vragen om nog heel even te wachten en onderstaand verhaal te lezen, terwijl je wacht op het E-book.

 

Je hebt nu mijn E-book gedownload waarin ik 4 bewezen tips met je deel. Tips waarmee je gelijk aan de slag kunt.

Van alleen een E-book doorlezen kom je niet waar je naar toe wilt. Tenminste de eerste die dat alleen met een E-book heeft bereikt, moet ik nog tegenkomen.

Maar omdat jij mijn E-book hebt aangevraagd, weet ik dat jij toe bent om iets aan te pakken waarvan je nu behoorlijk baalt. Om die reden bied ik naast mijn E-book een Gratis Sterk in je schoenen sessie aan.

Een leuk kennismakingsgesprek en je ontvangt minimaal 2 concrete tips hoe je jezelf meer kan laten zien op je werk.

Was je destijds blij met je nieuwe baan, collega’s en/of leidinggevende, maar is dat gevoel nu weg? Ben jij niet zichtbaar genoeg? Word jij niet gezien, gehoord en/of begrepen?

Ik geloof dat iedereen van waarde is binnen een organisatie of bedrijf. Zo ook jij!

Vooral nu. Het is voor je werkgever van waarde dat jij jouw unieke talenten, drijfveren en vaardigheden plus je persoonlijkheid gaat delen met je collega’s en leidinggevende. In de eerste plaats omdat je werk doet wat je leuk vindt en in de tweede plaats om voor jezelf weer rust, duidelijkheid en plezier te creëren waar je zo naar verlangt.

Daarom nodig ik je graag uit om de eerste stap te zetten. Een uitnodiging aan jou om te laten zien wie jij bent en stappen gaat zetten om meer impact te maken binnen je werk.

Het is nu tijd om dingen anders te gaan doen, want hoelang houd jij het nog vol op deze manier?

Annie van der Werf

Maak de vertaalslag op je werk van
” ze nemen me maar zoals ik ben”
naar 
“ik laat (mezelf) zien wat ik kan”.

Herken jij je in het volgende?

N

Je krijgt niet de werkzaamheden die je graag wilt.

N

Je bent niet zichtbaar genoeg.

N

Je durft niet genoeg voor jezelf op te komen.

N

Je weet niet goed wat je kwaliteiten zijn.

N

Of juist wel, maar weet niet hoe je je kwaliteiten zichtbaar kunt maken.

N

Je vindt het moeilijk om hulp te vragen aan je collega’s en/of leidinggevende.

Hoe zou het zijn als jij niet meer twijfelt en tobt over

Hoe je zichtbaarder wordt op de werkvloer en dat je collega’s je weten te vinden voor die leuke werkzaamheden.

En stel je eens voor hoe het zou zijn als

N
Jij gezien wordt om wie jij bent en wat jij doet.
N
Jij zelfvertrouwen uitstraalt.
N
Jij laat zien waar je goed in bent.
N
Jij meer zichtbaar bent.
N
Jij je meer profileert.
N
Jij weer weet wat je wilt.
Op zoek gaan naar een andere baan is niet altijd de oplossing, want je neemt jezelf mee.

Ik geloof namelijk dat je niet altijd hoeft te veranderen van baan, maar dat je met een aantal (vaak kleine) veranderingen met veel meer zelfvertrouwen en plezier naar je werk kunt gaan.

Dat scheelt je een zoektocht naar een nieuwe baan, eventuele financiële onzekerheid en de kans is groot dat je in je nieuwe baan dezelfde uitdagingen gaat tegenkomen als je niet eerst met jezelf aan het werk gaat.

Mocht het nu echt niet meer werken in je huidige baan, dan help ik je graag arbeidsmarktproof te worden.

Nog even kort voorstellen
Hallo, ik ben Annie van der Werf en in 2018 heb ik mijn passie voor mensen en kleur vormgegeven in mijn eigen bedrijf.

Na een reorganisatie kwam ik thuis te zitten. Althans dat dacht ik. Dit pakte echter anders uit door een opleiding te volgen en stage te gaan lopen bij een gemeente. Het werken binnen een gemeente vergde wel enige aanpassing van mij en niet alleen in mijn manier van werken, maar ook in mijn uitstraling qua kleding. Doordat ik werkzoekende was, was mijn CV op orde en wist ik door een affiniteitenmeting waar mijn kwaliteiten en uitdagingen lagen. Alleen werd ik niet geholpen in mijn persoonlijke uitstraling. Ik mocht opeens in spijkerbroek naar het werk. Help!

Kleur, stijl en imago hebben me altijd geïnteresseerd en de stap om hierin opleidingen en verdiepingen in te gaan volgen was snel genomen. Ik kwam erachter dat kleur meer voor je doet dan je denkt en je op een andere manier een persoonlijke groei laat doormaken. Sinds ik weet welke kleuren mij in mijn kracht zetten, en wanneer ik bepaalde kleuren nodig heb voor wat ik wil bereiken, ben ik sterker mezelf geworden. Niet alleen in mijn werk, maar ook daarbuiten.

Kleur heeft mij dus geholpen in mijn persoonlijke groei en zakelijk succes. Omdat ik met mijn passie voor kleur en mensen graag anderen wil helpen, heb ik de stap in 2018 gezet, om naast mijn werk als HR professional, ondernemer te worden.

Nu zet ik mijn talent in om vrouwelijke werknemers te helpen om hun talent in te zetten, te laten zien en met zelfvertrouwen te handelen binnen de organisatie of bedrijf, zodat ze meer werkplezier ervaren. 

 

 

Annie van der Werf

Als je het laat zien,

weet je het.

Als je je aanmeldt voor een Gratis Sterk in je schoenen sessie, neem ik contact met je op om een datum en tijdstip te plannen.

Tijdens het Sterk in je schoenen sessie gesprek maken we kennis met elkaar, kijken we samen wat er nu speelt, laat ik je kleuren kiezen die jouw inzicht geven en ontvang je minimaal twee concrete tips zodat je de eerste stappen kunt zetten naar zichtbaar zijn op je werk.

Ook geef ik een aantal tips op basis van je verlangen en je antwoorden op de vragen uit het intakeformulier.

Ik ga graag met je in gesprek.

Stel hier je vraag