www.annievanderwerf.nl

Dank je wel voor je aanmelding!

Het E-book zit binnen 5 minuten in je mailbox.

Niet ontvangen? Check dan even je spam. Misschien is de mail daarin verschenen. Kun je gelijk mij even toevoegen aan je adresboek.

Voordat je verder gaat wil ik je vragen om nog heel even te wachten en onderstaand verhaal te lezen, terwijl je wacht op het E-book.

 

Je hebt nu mijn E-book gedownload waarin 4 bewezen tips met je deel. Tips waarmee je gelijk aan de slag kunt.

Van alleen een E-book doorlezen kom je niet waar je naar toe wilt. Tenminste de eerste die dat alleen met een E-book heeft bereikt, moet ik nog tegenkomen.

Maar omdat jij mijn E-book hebt aangevraagd, weet ik dat jij toe bent om iets aan te pakken waarvan je nu behoorlijk baalt. Om die reden bied ik naast mijn E-book een Gratis Stevig in je schoenen sessie aan.

Een leuk kennismakingsgesprek en je ontvangt minimaal 2 concrete tips om weer met plezier naar je werk te gaan.

Was je destijds blij met je nieuwe baan, collega’s en/of leidinggevende, maar is dat gevoel nu weg? Ben jij niet zichtbaar genoeg? Word jij niet gezien, gehoord en/of begrepen? 

Ik geloof dat iedereen van waarde is binnen een organisatie of bedrijf. Zo ook jij!

Vooral nu. Het is voor je werkgever van waarde dat jij jouw unieke talenten, drijfveren en vaardigheden plus je persoonlijkheid gaat delen met je collega’s en leidinggevende. In de eerste plaats omdat je werk doet wat je leuk vindt en in de tweede plaats om voor jezelf weer rust, duidelijkheid en plezier te creëren waar je zo naar verlangt.

Daarom nodig ik je graag uit om de eerste stap te zetten. Een uitnodiging aan jou om te laten zien wie jij bent en stappen gaat zetten om meer impact te maken binnen je werk.

Het is nu tijd om dingen anders te gaan doen, want hoelang houd jij het nog vol op deze manier?

Annie van der Werf

Wil jij op je werkdagen de tijd aftellen tot 17 uur of

wil jij weer met plezier naar je werk?

Herken jij je in het volgende?

N

Je loopt vast op onbegrip.

N

Je bent niet zichtbaar genoeg.

N

Je durft je niet uit te spreken.

N

Je voelt je niet gewaardeerd binnen je werkomgeving.

N

Je hebt niet helder wat je kwaliteiten en talenten zijn.

N

Of juist wel, maar weet niet hoe je ze zichtbaar kunt maken.

N

Je vindt het moeilijk om hulp te vragen aan je collega’s en/of leidinggevende.

Hoe zou het zijn als jij niet meer twijfelt en tobt over

Wie je nu bent, waar je goed in bent, wat je talenten zijn, wat je drijfveren zijn, wat je bijzonder maakt, hoe je zichtbaarder wordt en wat je collega’s van je vinden.

En stel je eens voor hoe het zou zijn als

N
Jij weer vol energie naar je werk gaat.
N
Jij geaccepteerd en gewaardeerd wordt om wie jij bent en wat jij doet.
N
Jij weer meer zelfvertrouwen hebt.
N
Jij weet waar je goed in bent.
N
Jij meer zichtbaar bent.
N
Jij weer een fijne samenwerking hebt met je collega’s en leidinggevende.
N
Jij je meer profileert.
N
Jij weer weet wat je wilt.
Op zoek gaan naar een andere baan is niet altijd de oplossing, want je neemt jouzelf mee.

Ik geloof namelijk dat je niet altijd hoeft te veranderen van baan, maar dat je met een aantal (vaak kleine) veranderingen in je eigen gedrag en gedachten met veel meer zelfvertrouwen en plezier naar je werk kunt gaan.

Dat scheelt je een zoektocht naar een nieuwe baan, eventuele financiële onzekerheid en de kans is groot dat je in je nieuwe baan dezelfde uitdagingen gaat tegenkomen als je niet eerst met jezelf aan het werk gaat.

Mocht het nu echt niet meer werken in je huidige baan, dan help ik je graag arbeidsmarktproof te worden.

Nog even kort voorstellen
Hallo, ik ben Annie van der Werf en in 2018 heb ik mijn passie voor mensen en kleur vormgegeven in mijn eigen bedrijf.

Na een reorganisatie kwam ik thuis te zitten. Althans dat dacht ik. Dit pakte echter anders uit door een opleiding te volgen en stage te gaan lopen bij een gemeente. Het werken binnen een gemeente vergde wel enige aanpassing van mij en niet alleen in mijn manier van werken, maar ook in mijn uitstraling qua kleding. Doordat ik werkzoekende was, was mijn CV op orde en wist ik door een affiniteitenmeting waar mijn kwaliteiten en uitdagingen lagen. Alleen werd ik niet geholpen in mijn persoonlijke uitstraling. Ik mocht opeens in spijkerbroek naar het werk. Help!

Kleur, stijl en imago hebben me altijd geïnteresseerd en de stap om hierin opleidingen en verdiepingen in te gaan volgen was snel genomen. Ik kwam erachter dat kleur meer voor je doet dan je denkt en je op een andere manier een persoonlijke groei laat doormaken. Sinds ik weet welke kleuren mij in mijn kracht zetten, omarm en waardeer ik (weer) mijn kwaliteiten. Dit was echter niet vanzelfsprekend.

Door één van mijn vorige werkgevers werd ik niet gewaardeerd….
Toen ik hoorde wat mijn grootste kracht in kleur was (mijn powerkleur), had ik moeite om dit te accepteren. Ik wilde niet degene zijn die dieper nagedacht over dingen, niet degene zijn die alle details wist, niet de volhouder zijn en degene van alles rustig overwegen en steeds aan anderen denken. En waarom niet? Omdat ik bij één van mijn oud werkgevers niet de persoon mocht zijn die ik was, mijn kwaliteiten niet werden gewaardeerd en ik me ging aanpassen. Met als resultaat dat ik aan mijzelf ging twijfelen, stil werd, in mijn schulp kroop, steeds harder ging werken en mezelf kwijtraakte.

Ik omarm mijn kwaliteiten weer
Als ik daar nu op terugkijk, ben ik heel erg blij dat ik toch stappen heb gezet om mijn powerkleur te omarmen, want dat is mede wie ik ben! Mijn sleutel tot succes waren de kwaliteiten die ik nodig had en deze vond ik in de balanskleur. Die omarmde ik nog meer als mijn powerkleur.

Kleur heeft mij dus geholpen in mijn persoonlijke groei en zakelijk succes. Ik ben mijn gevoel gaan volgen zodat ik weer harmonie en balans heb gekregen in mijn leven en floreer in een omgeving waarin ik mijzelf mag zijn. Omdat ik met mijn passie voor kleur en mensen graag anderen wil helpen, heb ik de stap in 2018 gezet, om naast mijn werk als HR professional, ondernemer te worden.

Nu zet ik mijn talent in om vrouwelijke werknemers te helpen om hun talent in te zetten en met zelfvertrouwen te handelen binnen de organisatie of bedrijf, zodat ze weer met plezier naar hun werk gaan. Ik geloof namelijk dat je niet altijd hoeft te veranderen van baan, maar dat de oplossing in jezelf zit, want met een aantal (vaak kleine) veranderingen in je eigen gedrag, gedachten en uitstraling ga je al met meer zelfvertrouwen en plezier naar je werk.

 

 

Annie van der Werf

Als je het vraagt, krijg je het.

Als je het probeert, weet je het.

Als je je aanmeldt voor een Gratis Stevig in je schoenen sessie, neem ik contact met je op om een datum en tijdstip te plannen.

Tijdens het Stevig in je schoenen sessie gesprek maken we kennis met elkaar, kijken we samen wat er nu speelt, laat ik je kleuren kiezen die jouw inzicht geven en ontvang je minimaal twee concrete tips zodat je de eerste stappen kunt zetten naar meer werkplezier.

Ook geef ik een aantal tips op basis van je verlangen en je antwoorden op de vragen uit het intakeformulier.

Ik ga graag met je in gesprek.