www.annievanderwerf.nl
Selecteer een pagina
Annie van der Werf

Bij één van mijn oud-werkgevers twijfelde ik steeds meer aan mezelf en wat ik kon. Ik wíst dat ik het werk goed deed, maar mijn kwaliteiten leken wel onzichtbaar voor m’n leidinggevenden en collega’s. Ik ging me aanpassen, trok me terug en ging twijfelen.

Gelukkig was dat op andere werkplekken anders. En toen ik na 25 jaar dienstverband bij een bank bij een van de vele reorganisaties afscheid had genomen van de bank, wist ik dat ik echt wel wat in mijn mars had als HR-adviseur. Maar ik wist ook dat maar een deel van mijn capaciteiten écht gezien was bij de bank.

In het outplacementtraject dat volgde, was aandacht voor mijn cv en m’n LinkedIn-profiel – op zich heel nuttig – maar níet voor de persoon die ik was, hoe ik mezelf presenteer en profileer zodat mijn kwaliteiten ook gezien konden worden. Wat moest ik onderstrepen bij een sollicitatiegesprek? Wat kon ik het beste aantrekken naar de nieuwe werkgever waar ik een HR-stage ging lopen? Want als je, zoals ik, ruim 25 jaar in de zakelijke dienstverlening hebt gewerkt en opeens casual aan het werk mag bij een gemeente, is dat even schakelen! Hoe laat je dan in je gedrag en je uiterlijk zien wat je waard bent?

De antwoorden op die vragen kreeg ik toen ik een opleiding kleur, stijl, imago en persoonlijke kracht volgde. Die ging niet over kleding in kleuren die leuk bij je gezicht en haar passen, maar over wie je ten diepste bent en wat je talenten zijn – en hoe je dát aan de buitenkant kunt laten zien. 

Ik was verkocht. En ik besloot naast mijn nieuwe leuke werk als HR-adviseur een eigen coachingspraktijk te starten om vrouwelijke vijftigers te helpen die willen stoppen met hun vertrouwde baan waarin lang niet al hun capaciteiten gezien worden, maar niet weten wat ze dan wél precies willen en vooral: hoe ze het voor elkaar gaan krijgen om daar wél gezien te worden.

Annie van der Werf

Stap in je grootste kracht en trek het succes aan dat jij wilt!

 

Laat aan de buitenkant zien wat je talenten zijn en word (weer) gezien op je werk!

Zo, wat een zware kost hè?😉

Tijd voor iets luchtigs.

Mijn vrije tijd breng ik graag buiten door, vooral met wandelen. Op sportief gebied doe ik aan hardlopen en recreatief openwaterzwemmen in alle vier de seizoenen van het jaar. Ja, óók als het regent. En ook als er ijs ligt (heel graag zelfs!).

Na jaren fijne vakanties op Texel te hebben doorgebracht met mijn gezin (man, 2 kinderen en hond), zijn we nu met z’n tweeën Nederland, andere landen en steden aan het ontdekken.

Ik hou van koffie en thee met wat lekkers erbij (kan eigenlijk ook niet anders met een bakker als man) geniet van Rituals doucheschuim, stamppot zuurkool met een speklap en ben echt een ochtendmens.

Verder ben ik breed geïnteresseerd in nieuwe kennis opdoen. Lees ik regelmatig boeken over persoonlijke ontwikkeling en positieve (kleur)psychologie. Gaat in gesprek gaan met mensen nog altijd voor op bezig zijn met mijn telefoon. Bezoek ik zo nu en dan graag een kringloopwinkel of een leuke brocante markt. 

Waar ik niet zo goed op ga, is
– Temperaturen in de zomer boven de 25 graden
– Iedere avond televisiekijken en bank hangen
– Onrechtvaardigheid
– Katten. Vooral als die te dichtbij komen.

 

Annie van der Werf

Herken jij je in die vrouw van in de vijftig die haar werk zat is omdat ze meer kán, maar die kans niet krijgt? In de vrouw die ik zelf ooit ook was dus ;)? 

Dan verken ik graag met jou de mogelijkheden die ik voor je zie om te zorgen dat je volgende baan écht bij je past. Dat die recht doet aan jouw talenten, en dat die ook zichtbaar worden. 

Boek meteen zo’n halfuurtje in mijn agenda door onderstaand contact formulier in te vullen, dan spreek ik je graag snel!

 

Met hartelijke groeten,

Annie van der Werf 

 

Annie van der Werf

Wat houdt je tegen om te gaan voor werk dat echt bij je past?

Neem contact met me op. Ik help je graag.

 

4 + 2 =

Stel hier je vraag