www.annievanderwerf.nl
Selecteer een pagina

Hi, ik ben Annie van der Werf en ik help vrouwen om sterk zichzelf te zijn op en in hun werk zodat ze wél die leuke projecten of promotie krijgen.

 

Mijn missie is:
om vrouwen te helpen om op en in hun werk sterk zichzelf te zijn zodat ze wél die leuke projecten of promotie krijgen en zichtbaar te zijn op een manier die echt bij hun past.. 

Na 25 jaar kwam er een einde aan mijn loopbaan bij een bank door een reorganisatie. Ik ben in een outplacementtraject gestapt waar aandacht was voor je cv, je LinkedIn profiel maar er niet werd gekeken naar de persoon wie je was en hoe je je kleed bij een sollicitatie of een werkgever als je, zoals mij, ruim 25 jaar in de zakelijke dienstverlening hebt gewerkt en opeens casual naar en aan het werk mag. 

Daar is mede het zaadje geplant voor mijn missie, namelijk vrouwen helpen naar sterk zichzelf te zijn en meer zichtbaar te worden in en op hun werk door ze inzicht te geven in wie ze echt zijn, waar ze voor staan, waar ze goed in zijn, plezier in hebben en hoe ze dit kunnen laten zien zodat ze het werk, projecten en/of promotie krijgen die ze graag willen.

Ik weet wat zichtbaarheid doet
Bij één van mijn oud werkgevers was ik niet zichtbaar genoeg en gingen veel werkzaamheden die ik graag wou doen aan mijn neus voorbij.

Als ik daar nu op terugkijk, ben ik heel erg blij dat ik stappen heb gezet om mijn kwaliteiten te omarmen, te weten wie ik ben en hoe ik sterk mezelf en zichtbaar kan zijn op een manier die bij mij past.

Hierdoor heb ik ook meer harmonie en balans gekregen in mijn leven en floreer ik in een omgeving waarin ik mijzelf kan zijn.

Omdat ik met mijn passie voor kleurpsychologie en mensen graag anderen wil helpen, heb ik de stap in 2018 gezet, om naast mijn werk als HR-professional, ondernemer te worden.

En zet ik mijn talenten in om vrouwen te helpen sterk zichzelf te zijn en beter zichtbaar te worden op en in hun werk zodat ze de projecten en promotie krijgen die ze graag willen en ook verdienen.

Haar helpen met inzicht krijgen in haar kwaliteiten en drijfveren zodat ze deze gaat inzetten, gaat uitstralen wie ze echt is en daardoor beter zichtbaar is in en op haar werk. Hiervoor zet ik graag mijn kennis van loopbaancoaching, HR en de tool kleur(psychologie) in.

Annie van der Werf

Stap in je grootste kracht en trek het succes aan dat jij wilt! 

Zo, wat een zware kost hè?😉

Tijd voor iets luchtigs.

Mijn vrije tijd breng ik graag buiten door. Op sportief gebied doe ik aan hardlopen en in natuurwater zwemmen in alle vier seizoenen van het jaar.

Na jaren fijne vakanties op Texel te hebben doorgebracht met mijn gezin (man, 2 kinderen en hond), zijn we nu met z’n tweeën andere landen en steden aan het ontdekken. Al blijft Texel mijn favoriete waddeneiland.

Verder hou ik van koffie en thee met wat lekkers erbij, geniet van Rituals of Sakura doucheschuim, stamppot zuurkool met een speklap en ben echt een ochtendmens.

Verder ben ik geïnteresseerd in nieuwe kennis, lees regelmatig boeken, kijk en luister graag naar mensen en help ze graag verder, want elk mens is bijzonder zoals hij of zij is.

 

 

 

Annie van der Werf

En nu is het jouw beurt

Ik ben oprecht heel benieuwd. Wie ben jij? Waar loop je tegen aan? Wat houdt je nog tegen om sterk jezelf te zijn?

Als er op dit moment ook maar iets is waar je in vast loopt en je hebt het idee dat ik je kan helpen, vul het formulier hieronder in.

Vertel me wat je uitdagingen zijn en laten we samen kijken of we een klik hebben en iets voor elkaar kunnen betekenen. Misschien heb je ergens het gevoel dat ik je op een bepaalde manier verder kan helpen.

Mijn missie is om vrouwen te helpen om op en in hun werk sterk zichzelf te zijn en zichtbaarder te worden zodat ze wél die leuke projecten, werkzaamheden en/of promotie krijgen.

Soms is dat door een samenwerking aan te gaan, maar ik verwijs je net zo lief door naar een andere coach als ik voel dat je met hem/haar een betere klik zou hebben. Ik geloof namelijk niet in concurrentie. Ik geloof in iemand helpen door haar met de juiste persoon te matchen.

Laat het me weten door onderstaand contact formulier in te vullen. Ik reageer op werkdagen binnen 48 uur op je bericht.

Met hartelijke groeten,

Annie van der Werf 

 

Annie van der Werf

Wat houdt jou tegen om sterk jezelf te zijn?

Neem contact met me op. Ik help je graag.

 

6 + 11 =

Stel hier je vraag