www.annievanderwerf.nl
Selecteer een pagina

BLOG

Graag inspireer en deel ik tips met je

voor meer zichtbaarheid in en op je werk.

 

Ben jij ook liever de oranje muis?

Ben jij ook liever de oranje muis?

  Met tranen in haar ogen en trillende stem stond ze daar. De leuke vrouw die ik vorige week sprak, bracht met emotie onder woorden: ‘Ik wil heel graag leuker werk, ik kan zó veel meer dan ik nu mag laten zien! En ik weet echt wel dat ik daarvoor zichtbaar moet...

Lees meer
Mijn klanten zijn net rijpe aardbeien

Mijn klanten zijn net rijpe aardbeien

Stond ik maar weer in de pluktuin op Texel om aardbeien te plukkenDe tijd van de aardbeien komt er weer aan. Dat doet me denken aan Texel en ik wou dat ik op Texel was en middenin de pluktuin stond. Midden tussen de aardbeien om ze te plukken en van te snoepen....

Lees meer
Eerste indruk of afdruk?

Eerste indruk of afdruk?

Als jij ergens naar toe gaat, laat je dan een eerste indruk achter of een afdruk? Wat ik daar mee bedoel is, ben je je bewust dat waar je komt, mensen een beeld van je vormen en je wellicht in een hokje plaatsen. Dit gebeurt onbewust. Je wordt op basis van je...

Lees meer
Warme en koele kleuren

Warme en koele kleuren

Vind jij het ook lastig om te bepalen of een kleur warm of koel is? Als er wordt gesproken over koele en warme kleuren, dan wordt meestal bedoeld de toon. Niet de waarde of verzadiging. Met toon wordt bedoeld de kleur die we zien. De waarde geeft aan hoe donker of...

Lees meer
Waar zit jouw balanspunt?

Waar zit jouw balanspunt?

Halslijn “Waar zit jouw balanspunt?” Dat ik deze vraag beter niet zo rechtstreeks kon stellen, kwam ik snel achter. Alleen al door naar de non-verbale gezichtsuitdrukking te kijken. Twee vragende ogen keken me aan…. Waar ik op doelde was, waar zij normaliter haar...

Lees meer
Doel voor ogen

Doel voor ogen

Mijn eerste doel…als ik daar aan terug denk dan komt bij mij naar voren een veel jongere Annie. Op mijn 17e wilde ik graag mijn rijbewijs halen, maar moest wachten totdat ik 18 werd. Drie dagen na mijn verjaardag mocht ik starten met mijn eerste rijles en twee en half...

Lees meer

Wil jij automatisch mijn inspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan door je naam en e-mailadres in te vullen.

Ik ga zorgvuldig om met je emailadres en gebruik deze alleen voor mijn blogs.

9 + 6 =

Stel hier je vraag