www.annievanderwerf.nl
Selecteer een pagina

Mijn eerste doel…als ik daar aan terug denk dan komt bij mij naar voren een veel jongere Annie. Op mijn 17e wilde ik graag mijn rijbewijs halen, maar moest wachten totdat ik 18 werd. Drie dagen na mijn verjaardag mocht ik starten met mijn eerste rijles en twee en half maand later mocht ik afrijden en was geslaagd. Ik bleek zo druk te zijn geweest met behalen van mijn doel, dat ik was vergeten pasfoto’s te laten maken. Een belangrijk iets als je je rijbewijs wilt afhalen bij de gemeente. Snel naar de fotograaf (mooiste foto ooit van mij gemaakt) en door naar de gemeente, want ik moest ’s middags zelf rijden.

Als ik daar aan terugdenk en hoe onbevangen ik toen mij doel stelde en er helemaal voor ging, dan begint het weer te kriebelen nu ik ondernemer ben. Zonder doelen te stellen en er voor gaan, kom je er niet. Het is belangrijk om een doel voor ogen te hebben. De weg er naar toe is niet altijd belangrijk en kan nog wijzigen. Als je je doel maar haalt!

De kleur Indigo kan je hierbij helpen.
Indigo geeft je kracht en visie. Het is de kleur voor volhouders en mensen die niet snel opgeven of zich van hun doel laten afbrengen.

 

Stel hier je vraag